Mai multe manga-uri...

                Salut iubitori de hentai. Azi vom porni un nou vot. Motivul este urmatorul, avem de gand sa incepem o serie h-manga si avem nevoie de ajutorul vostru sa ne ajutati sa decidem care merita mai mult. Deocamdata am ales trei manga-uri descrierea si coperta o sa apara mai injos.
Alignment You! You!
Oohara e o fata draguta, indragostita si... fantoma. Moartea si-a bagat coada in planurile ei de a-si confesa dragostea fata de un baiat pe care il iubea. Dar acesta e un hentai... iar Oohara poate face ce vrea, chiar sa apara in mijlocul clasei, dar nimeni nu o poate vedea nici macar baiatul pe care il iubeste. Apoi o intalneste pe Sakurako, fantoma ce bantuie baia baietilor. Aceasta se hotaraste sa o ajute sa-si indeplineasca dorinta...
Volume: 1
Capitole: 7
Genuri: Comedie, Supernatural, Hentai, Dragoste, Fantome
An: 2007


Devi Navi
O poveste nebuna despre sex, monstrii si multa comedie.
Volume: 1
Capitole: 11

Genuri: Comedie, Supernatural, Hentai
An: 2010


Tayu Tayu
Cand parintii lui au plecat din tara cu afaceri, Reiji e obligat sa se mute la casa veche de la tara. Aici hotaraste sa isi deschida o cada in aer liber, prietenele lui din copilarie observa si de aici incepe toata actiunea.

Volume: 1
Capitole: 10

Genuri: Sex, Harem, Romantic, Large Breasts, Group, Yuri
An: 2007
Si asa de incheiere va ofer spre citire un capitol din Danganball(un alt fel de Dragon Ball), destul de comic. Nu stiu cati v-ati dorit sa o vedeti pe Bulma la Fundu gol dar acum aveti ocazia.
Nume fisier: [FuckOff-Scans]Danganball_01.rar
Marime fisier:18.41 MB

3 comentarii:

d.v.i.k. spunea...

Eu as lege Tayu Tayu din cateva motive :
1. contine cam 217 pagini
2. scenele sant interesante :)
3. e mai romantic decat cele 2 doujin-uri - pe scurt povestea e mai realista.

Ms. hentai (Admin) spunea...

deocamdata e in top, si nu prea cred ca o sa se schimbe pana ce ajunge sistemul de votare la final. si mie mi sa parut interesanta dar ma abtin sa o citesc pana ce incepem la ea.

d.v.i.k. spunea...

Nu am mai avut rabdare asa ca am scos deja un articol la el :D o sa apara peste 2 saptamani..

Trimiteți un comentariu