Darling episodul 2

Buna la toata lumea. Sper ca ati avut un week-end cat mai placut. Dar ca sa nu il incheiati sec v-am pregatit un episod din Darling asa ca a mai ramas inca unu de facut. Si acest episod e inca unul plin de umor si de scene care de care mai comice si pline de sex. Eroul nostru mai are doar cateva zile pana la termenul limita pentru finalizarea acelei manga, dar cred ca va dati seama cum o sa se termine. Daca nu atunci va spun eu acum: Luffy devine regele piratilor fiind ajutat de Goku care devine un membru al echipajului sau. Glumeam doar, oricum nu va spuneam cum se termina, desi noi am vazut toate episoadel mai trebuie verificat episodul 3 dar o sa apara zilele astea dupa care o sa continuam cu Bible Black.
Iar acum sa trec la voturile noastre, dupa cum vedeti dintre Manga si Anime lumea prefera Anime, deci fani manga hentai votati daca vreti sa vedeti mai multe manga-uri. Iar cu cele 3 manga treaba sta in felu urmator
1 Tayu Tayu -7 voturi
2 Alignment You! You!-4 voturi
3 Devi Navi - 2 voturi
Deci voturile stau cam in felu asta sa vedem cum o sa fie pana la sfarsit asta inseamna inca 2 zile. Cam atat pentru azi, eu va doresc vizionare placuta !

Nume fisier: [FuckOff-Subs]Darling - Pagina 2.mkv